CégtörténetCégünk anyavállalata a Paris Store francia cég, melyet mintegy 30 éve alapítottak meg.
Európában vezető szerepet tölt be az ázsiai élelmiszerek forgalmazásában.

www.paris-store.com

A Paris Store kereskedelmi tevékenysége Franciaországban négy formában jelenik meg:

  • Saját hálózaton belüli értékesítés („PARIS STORE”-hálózat, boltok)
  • Nagykereskedelmi értékesítés (B to B, nagykereskedők és viszonteladók számára)
  • Ázsiai és hagyományos éttermek számára történő értékesítés
  • Értékesítés kiskereskedőknek ( pl.: Carrefour, Auchan )

A Paris Store sok éves tapasztalatára alapozva döntött a félkész fagyasztott áruk gyártásának fejlesztése mellett. Kétmilliárd forintos beruházással 2012 áprilisában indította el verpeléti telephelyének tevékenységét. Az ipari csarnok 5 314 m² alapterületű, de a 14 700 m²-nyi terület lehetőséget nyújt a létesítmény esetleges bővítésére, illetve egy újabb beruházás megvalósítására.

Az Asiafood Kft. jelenleg több, mint 20 különféle terméket állít elő, tradicionális ázsiai ízvilággal.
Vállalatunk fő profilja a gyorsfagyasztott töltött tésztaféleségek gyártása. Termékeink hazai viszonylatban szinte egyedülállóak, mind technológiai, mind a gyártásban felhasznált alapanyagok szempontjából. Éves termelési kapacitásunk több mint 3.000 tonna, amit Franciaországi exportra értékesítünk.

Minőség és élelmiszer-biztonság

Az Asiafood Kft. egyik alap pillérének tekinti, hogy a szigorú követelményeknek eleget téve magas minőségű termékeket állítson elő. Ennek érdekében vállalatunk kialakította és sikeresen működteti HACCP rendszerét. Azt, hogy prémium termékeink mindenkor megfelelnek vásárlóink igényeinek, a 2014-ben megszerzett IFS tanúsítványunk garantálja.

Céljaink

A jelenleg 200 fővel működő vállalatunk 3 éves időtávon belül még 50 munkahely megteremtését tűzte ki célul. Üzemünk termelési kapacitását 20 tonna/napra szeretnénk felfejleszteni.
A Nyugat Európai piacokon növelni kívánjuk piaci részesedésünket de céljaink között szerepel a Magyar és Kelet Európai piacok meghódítása is. Továbbá fontosnak tartjuk, hogy aktív szerepet vállaljunk Verpelét községének munkahelyteremtésében és mindennapi életében.

Vállalatunknál mindannyian azért dolgozunk, hogy mind a mostani, mind a jövőbeni partnereink a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljenek, és ezáltal az ágazat stabil és fejlődő szereplői maradhassunk.

 

Asiadood.Kft